ÜRÜN GRUPLARI
Profesyonel
İş Güvenlik Ayakkabıları
Askeri Bot ve Ayakkabılar
Poliüretan İş Güvenliği Çizmesi
Sık Sorulan
Sorular
Sık sorulan sorular bölümüne ulaşmak için tıklayın !!!  

E-Katalog
Ürün Kataloğumuzu inceleyebilir yada bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

HAKKIMIZDA

1974 yılında kurulan Adela Grup ayakkabı sektörünün öncü firmalarındandır.İlk yıllarından itibaren kalite anlayışını benimseyen ve bunu ürünlerine de yansıtan Adela Grup geniş ürün çeşitleri ile, yurt içi ve yurt dışına ayakkabı temin etmiştir.. Adela Gurup Erkek, Bayan, Çocuk ayakabıları ile beraber , son zamanlarda teknoloji yatırımları yaparak profesyonel amaçlı iş güvenlik ayakkabıların üretimine başlamıştır.. Öte yandan, uzun zamandan beri askeri bot konusundaki tecrübesini Türk Ordusu’nun ihtiyaçlarına sunmasının gururunu taşımaktadır..

Üretimde İleri teknoloji ve Yatırım
İstanbul Avcılar’daki merkez fabrikasında 5500 m2 lik alanda 34 yıldır faaliyette olmakla beraber, 1998 senesinde Yozgat’a büyük bir yatırım yapılmış ve “Onat Ayakkabı” ismi ile firmanın 2. büyük fabrikası inşaa edilmiştir. 16.000 m2 lik alan kurulan bu fabrika, sahip olduğu ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi ve eğitimli personeli ile günde 2000 çift ayakkabı/bot imalatını gerçekleştirmektedir.

Yine, merkez fabrikada yeniden yapılanma ile beraber, son teknoloji bilgisayarlı ve robotlu direk enjeksiyon methodu ile isteğe göre tek densite poliretan veya çift densite poliretan-tpu tabanlı ayakkabılar üretilmeye başlanmıştır. Sahip olduğu 3 adet ileri teknolojili makine ile yüksek kalite spor, trekking, comfort, bot ve güvenlik/koruyucu tarzı ayakkabılar üretilmektedir.

Müşteri Memnuniyeti:
Üretim alanında olduğu gibi, satış alanında da kaliteli hizmeti benimseyen Adela Gurup, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.Uzun zamandan beri ayağa kaliteyi, uygun fiyata giydiren ve bu düşünce ile diğer firmalardan ayrılan Adela 4 büyük modern magazası ile sizlere hizmet etmenin haklı gururunu taşımaktadır…




Ana Sayfa Hakkımızda Mağazalar Markalar Kalite ve Teknoloji İletişim
English Türkçe